Kretingos motobolo klubas dalyvavo tarptautiniame turnyre Vokietijoje

Kretingos motobolo klubas birželio 3-6 d. dalyvavo tarptautiniame motobolo turnyre “International ADAC Motoball Cup”, kuris vyko Vokietijoje, Kuppenheim mieste.

Pirmąją išvykos dieną kretingiškiai pradėjo rungtynėmis prieš Vokietijos nacionalinę motobolo rinktinę, kuriose rezultatu 10-3 nusileido šeimininkams.

Sekančią dieną prasidėjusiame turnyre pergalių pasiekti nepavyko, tačiau jaunieji komandos žaidėjai pasisėmė neįkainojamos patirties, žaisdami su stipriausiais Vokietijos ir Prancūzijos motobolo klubais. Daugiausią įsimintinų akimirkų atnešė rungtynės prieš favoritus ir turnyro nugalėtojus MSC Puma Kuppenheim, kuriose aikštės šeimininkams nusileista tik paskutinę rungtynių minutę.

Turnyro rezultatai:

Vokietijos motobolo rinktinė 10-3 Kretingos motobolo klubas
Kretingos motobolo klubas 3-5 MSC Comet Durmersheim
MSC Puma Kuppenheim 4-3 Kretingos motobolo klubas
Kretingos motobolo klubas 2-5 Suma Troyes

Kretingos motobolo klubui atstovavo vartininkas Raimondas Alseika, žaidėjai Lukas Šimkus, Gabrielius Pazdrazdis, Gintas Rudys, Paulius Žąsytis, Justas Bendikas, jaunimo komandos atstovai Tadas Žiubrys, Edvinas Drąsutis, Andrius Lukauskas.

Palaikyti savo komandos į Vokietiją atvyko ir nemažas būrys sirgalių iš Kretingos. Klubas nuoširdžiai dėkoja jiems, o taip pat ir turnyro organizatoriams MSC Puma Kuppenheim.